Dawanah Thai

thailand ridgeback - thajský ridgeback

Nyelv

Slovenský |  Deutsch |  English  |  Magyar

Fömenü

Kapcsolat

Sylvia Rajcsanyi
tel.: 00421 911908868, 00421 905908868
e-mail: info@ridgeback.sk

"A" alom

2006. 10. 18-án, egy szerdai napon Csehországba utaztunk a csini Bady után. Mivelhogy általában főleg pesszimisták vagyunk, és mindig számolunk a lehető legrosszabb helyzettel is, nagyon kellemesen csalódtunk a fedezet problémamentes lefolyásában. Valószínűleg kölcsönös szimpátiáról volt szó az első látásra, mivelhogy a kutyák a bevezető ismerkedést és a kedves udvarolgatást a minimumra csökkentették, és mondhatni rögtön a „lényegre” tértek. Ez számunkra igencsak kedvező körülmény volt, mégpedig a kinti, hidegben való várakozásra nézve.

Hálásak vagyunk Mirka Urbanová - tenyésztőnek a kellemesen eltöltött közös pillanatokért, a kutyatenyésztésről szóló értékes információkért. Bárcsak minél több ilyen ember kerülne a TR köré.

bonitacia bonitacia1
bonitacia2 bonitacia3

2006. 12. 18-án gyönyörű kiskutyák jöttek világra. Mindegyikük egészséges, játszós kutya, hibátlan ridge-vel. Kiskutyáink (A-bevetés) iránt való érdeklődésük esetén telefonon vagy emailban értesíthetnek bennünket.

bonitaciabonitacia bonitacia bonitacia bonitacia bonitacia bonitacia bonitacia bonitacia1 bonitacia3 bonitacia3 bonitacia3

 

Agattu Panthai - szuka

bonitacia bonitacia1bonitacia2 bonitacia bonitacia1bonitacia2 bonitacia2bonitacia bonitacia

Anintari Sai - kan

http://milihaus.rajce.idnes.cz/Nino_._./
bonitacia bonitacia1bonitacia2 bonitacia bonitacia1bonitacia2 bonitacia2bonitacia bonitacia1

Ammarat Kai - kan

bonitaciabonitacia2 bonitacia1bonitacia bonitacia1bonitacia2 bonitacia2bonitacia bonitacia bonitacia bonitacia bonitacia bonitacia

Anarai Khi - kan

bonitacia bonitacia1bonitacia2 bonitacia bonitacia1 bonitacia2bonitaciabonitacia1bonitacia1 bonitacia1
asd